Jak se dostat do formy (+ e-book zdarma)

“Jak se dostat do formy”, “Jak zhubnout”, “Jak začít jíst zdravě”,…
Věty, které bych řekla, patří mezi ty nejvíce vyhledávané, co se celého odvětví fitness týče, a dopídit se k informacím není zdaleka žádný problém. Každým dnem přibývají další a další články, další studie, testování a nevím co všechno, které zaplavují internet.

Problém nastává v tom, že jeden web může říkat to, a druhý tamto.
Tam jsou sacharidy zlo, tam jsou sacharidy základ. Tam je cvičení nalačno jeden krok do hrobu, tam je to nejlepší cesta ke spalování.

Jak se v tom má potom někdo vyznat ?

Správně, nevyzná. A tak většina “začátečníků” začne slepě dodržovat rady, které si někde přečte. Třeba jako ta nejvetší blbost, kterou jsem se řídila i já, a ta je: “žádné jídlo po 5 hodině večer”.
Samozřejmě, nadruhou stranu je možné na internetu najít i kvalitní a důvěryhodné informace, které nám mohou výrazně pomoct.

Například mou kompletní důvěru si získala Blanka Pilátová, nebo taky Monika Gavlovská. S Blankou jsem spolupracovala dříve, s Mončou spolupracuji teď, a s oběma mám absolutní spokojenost. Jsou to holky, které to mají v hlavě dobře nastavené a vedou vás rozumnou a správnou cestou :).

Abych se ale vrátila k rozporuplným informacím po všech těch internetech (:D), co se mě týče, zastávám názory V JEDNODUCHOSTI JE KRÁSA a VŠEHO MOC ŠKODÍ. Protože proč ve všem pořád hledat vědu, když to vlastně nemusí být zase tak složité ?

Z vlastní zkušenosti vím, že čím více složitosti jsem v tom hledala, tím více jsem byla dopletená, zmatená a jenom jsem si zavařovala na větší a větší problém, co se PPP týče.
A tak jsem si začala zapisovat body, ze kterých bych se nemusela zbláznit, ale svůj účel splní.

A proč bych se s něma nepodělila i s vámi ? 🙂

Sepsala jsem krátký e-book, pokud o něj máte zájem, stačí napsat váš email do komentářů a já vám jej obratem zašlu :).

Přeji krásný den :).

402 total views, 6 views today

23 Comments

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *